download-15

….. biedt een ruime keuze aan smakelijke voeding die speciaal is afgestemd op de levensfase van uw hond en zijn energiebehoefte.

De geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in Bonzo zorgen voor 100% van alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om actief, gezond en gelukkig te leven. Kies de voeding die het beste past bij de voedingsbehoefte van uw hond.

Je hond zal dol zijn op de combinatie van knapperige en zachte texturen van Beneful – en van de verrassende variatie aan vormen en kleuren in elke maaltijd. Alle Beneful producten bestaan uit een perfecte balans van gezonde ingrediënten, zoals smakelijk vlees, groenten en granen.

Het innovatieve assortiment van PRO PLAN is gebaseerd op de laatste wetenschap en bevat de meest recente nutritionele ontwikkelingen om de gezondheid van uw hond te ondersteunen. Dit geeft u de kans om uw hond te beschermen gedurende zijn hele leven. Samen zorgen we voor een lang en gezond leven van uw hond.

DOG CHOW is rijk aan vlees. Alle DOG CHOW recepten zorgen voor een optimale balans van hoogwaardige kwaliteit eiwitten, vet, granen en vitaminen om zijn energie en uithoudingsvermogen op peil te houden. DOG CHOW heeft brokjes in twee formaten, met een speciale vorm en textuur om langer kauwen te bevorderen, de mond te verzorgen en de spijsvertering te verbeteren.